Szájhigiénia

Szájhigiénia

SZÁJHIGIÉNIA / GBT technológia

A fogak egészségének fenntartása az évenkénti illetve a  rendszeres professzionális szájtisztítással érhető el, amelyet rendelőnkben orvosaink, illetve dentálhigiénikus asszisztesnőnk végzi el.  A professzionális GBT kezelés elvégzése mellett pácienseink megismerhetik a mindennapos helyes fogmosási szokásokat is, annak eszköztárát, használatukat.

IRÁNYÍTOTT BIOFILM TERÁPIA AZAZ GBT

Ismerje meg rendelőnk legújabb kezelését !

FORRADALOM A SZÁJÜREGI PROFILAXIS TERÜLETÉN

Miért is olyan jó a GBT?

Mondjon búcsút a félelemnek és a fájdalomnak! A GBT páratlan kényelmével sokkal inkább wellness élmény, mint kezelés ! A professzionális fogtisztítás a fogak szépségét és egészségét is szolgálja. Eltávolítja az ártalmas plakkot (biofilmet) a fogakról és a fogínyről. Ez az egyetlen módja annak, hogy megelőzzük a fogágy-gyulladást (paradontitis) és fogszuvasodást.

A szájüregi biofilm baktériumai rongálják a fogakat és azok környezetét, különösen a fogínyt és a csontot, amelyek a fogakat tartják.  Sajnos ennél több bajt is okozhatnak szervezetünkben. Szív-, és érrendszeri betegségeket, cukorbetegséget. További probléma még, hogy a biofilm fogkővé válik, amely esztétikailag is kifogásolható. Ezért is kell eltávolítani ! Hogyan? Erre alkalmas az irányított biofilm terápia , azaz a GBT!

A GBT –vel végzett professzionális szájhigiéné jó közérzetet biztosít és inkább spa-élmény.

Fájdalommentes és egyáltalán nem rongálja a fogakat, tehát az új módszer az ÖN barátja!

A kezelés lényege, hogy a rosszat okozó biofilmet eltávolítsuk. De hogyan amikor láthatatlan, színtelen, szagtalan…Hát úgy, hogy láthatóvá kell tennünk! Egy plakkfestéses eljárással felfedjük a biofilm réteget és máris látjuk az érintett területeket! A festés mutatja orvosaink, higiénikusaink számára az utat. Illetve a kezelés eredményességét is! Hiszen ha már nem lesz több plakkfesték a szájüregben, nem lehet biofilm –plakk szennyeződés- sem!

A GBT olyan innovatív eljárásokat alkalmaz, amelyek hatékonyságuk mellett kímélik az egészséges szöveteket.  Egy olyan klinikai protokoll, amely magas minőséget garantál. Ez a 8 lépéses protokoll svájci EMS és sok szakember hosszú kutatómunkája során jöhetett létre.

Jelentkezzen be mihamarabb rendelőnkben, hogy átélhesse velünk a GBT élményt!

KÉRJEN DÍJMENTES VISSZAHÍVÁST!

Adja meg nevét, és telefonszámát, munkatársaink 24 órán
belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Professzionális szájápolás fájdalommentesen, dental spa élmény!

Keresse új szolgáltatásunkat!