Rólunk

Rólunk

Rendelőnk több mint 20 éve fogadja pácienseit Szombathely szívében. A kényelmesen és a legújabb technológiákkal felszerelt fogászatunkon, magasan kvalifikált szakorvosaink és munkatársaink gondoskodnak az Ön professzionális ellátásáról!

CSAPATUNK

Dr. Csapó Imre

SZÁJSEBÉSZ

Dr. Szabó Veronika

FOGORVOS

Dr. Németh Gergely

FOGORVOS

Fülöpné Székely Viktória

dentálhigiénikus

Szabó Katalin

ASSZISZTENS

TÓTH ÉVA

RECEPCIÓS

Orvosaink elsődleges célja az, hogy tudásuk legjavát biztosítva, pácienseinkkel összeköttetésben, személyre szabottan, a legmegfelelőbb megoldást találják meg. Ennek érdekében folyamatosan a legújabb ismeretekkel bővítik tudásukat naprakészen a hazai és nemzetközi szakmai továbbképzéseken. Ezeket a mindennapi gyakorlatba adaptálva valósítják meg úgy, hogy nagy hangsúlyt fektetnek az Ön egyedi igényeire és egyéniségére.

A maximális idő ráfordításával a laikus számára is érthető nyelvezettel készítik fel Önt a kezelésekre.

A sikeres munkához nyújtanak segítséget szakorvosaink mellett dolgozó asszisztens és dentál higiénikus kolléganőink, illetve a háttérben tevékenykedő technikus kollégák is.  Az időpontfoglalástól az utolsó momentumig pedig recepciós kollégánk áll az Ön rendelkezésére, hogy mosolyogva távozhasson. Az Ön és termékeink szállításáról pedig dental taxi sofőreink gondoskodnak. Csapatunk minden tagja több nyelven ( angol, német, olasz, francia) tud kommunikálni Önnel, hogy közös munkánk mindig zavartalan lehessen!

Látogasson el hozzánk, hogy személyesen is meggyőződhessen mindezekről!

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

TAPASZTALAT

Rendelőnk több mint 20 éve fogadja pácienseit, valamint vele együtt működik párhuzamosan fogtechnikai laborunk is. A két terület elválaszthatatlanul együtt fejlődik és kooperál.

  • Fogorvosaink a hétköznapokban sok és sokféle fogpótlást készítenek
  • Szájsebészünk közel 20 éve foglalkozik implantátum beültetéssel
  • Fogtechnikai laborunkban mennyiségi és minôségi fogpótlások készülnek nemcsak a mi orvosaink részére

SOKOLDALÚSÁG

Mindig is arra törekedtünk rendelőnkben, hogy pácienseink ellátása maximális lehessen!

  • Orvosaink és asszisztenseink folyamatos képzésekben részesülnek
  • Technikai újdonságok adta lehetôségek bevezetése és kihasználása
  • Empatikus bánásmód, barátságos személyzet
  • Rövid határidők

TECHNOLÓGIAI HÁTTÉR

Rendelőnk technikai eszközparkja folyamatos modernizáción esik át, valamint ezzel párhuzamosan a szintén több, mint 20 éve működő fogtechnikai laborunk is mindig a legújabb vívmányok előnyeit használja ki.

  • Oralscanner használata
  • 3D nyomtatás 
  • CAD-CAM technológia 

MISSZIÓNK

Legfőbb célunk, hogy a minket és szolgáltatásainkat választó Vendégeink elégedetten, egészséges és ápolt fogazattal távozzanak! Biztosak vagyunk benne, hogy Pácienseink ajánlása hiteles forrás rendelőnk jó hírneve szempontjából!

Elkötelezettek vagyunk, hogy segítsünk Önnek fenntartani fogai egészségét, ezzel elősegítve az Ön testi és lelki harmóniáját! 

Nagyon hányingeres betegként érkeztem a rendelőbe. A Sági doktornő türelmesen kivárta amíg megnyugodtam és közben elterelte a figyelmemet. Végre egy hely, ahol nem kellett kellemetlenül éreznem magamat emiatt.
G.Gábor
Fogmegtartó kezelés
Nem volt jó a kézi fogmosási technikám. A doktornő megmutatta a helyes módját, mindjárt kipróbálhattam egy elektromos fogkefét, aminek a használata nagyon bevált.
N.Szabina
Szájhigiénia
Az implantálás utáni gyógyulási idő lejáratát nem is kellett nyomon követnem, mert automatikusan értesítettek róla.
N.Zsolt
Szolgáltatás
Foghúzáson estem át, majd néhány óra múlva elkészült az ideiglenes pótlás a helyére, így nem kellett fogatlanul kimennem az utcára.
N.B.Bernadett
Fogtechnikai szolgáltatás

PARTNEREINK

KÉRJEN DÍJMENTES VISSZAHÍVÁST!

Adja meg nevét, és telefonszámát, munkatársaink 24 órán
belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Professzionális szájápolás fájdalommentesen, dental spa élmény!

Keresse új szolgáltatásunkat!