All on 4/5/6

All on 4/5/6

Fix megoldást keres teljes foghiányos állapotára?

Akkor ezt ajánljuk! A rögzített teljes fogpótlási lehetőségek közül a legmodernebb, legújabb technológia, tökéletes eredménnyel! Egy új megoldás azon pácienseknek, akik olyan nagymértékű állcsont lebontódásban szenvednek, hogy nem áll elegendő hely az őrlőrégióban, illetve az már csonttal sem pótolható. Jó megoldás azon pácienseink számára is, akiknél lehetséges a csontpótlás, de azt mégis el szeretnék kerülni.

 Az All-on-4 rendszer valóban egy olyan megoldás lehet, amely azt az érzetet keltheti, mintha a páciens visszakapná eredeti fogait. Ez a fogpótlás visszaállítja a teljes fogívet úgy, hogy a 4/5/6 beültetett implantátumra van rögzítve a fogpótlás.

Amiért ezt ajánljuk Önnek

NYERJE VISSZA A TERMÉSZETES MOSOLY ÉLMÉNYÉT!

Az All-on-4 megoldás annak a lehetőségét is megadja, hogy már a gyógyulási időre sem kell fogatlanul maradnia a pácienseinknek ! Az implantálás utáni 1-2 napon belül már egy rögzített ideiglenes fogsor lehetőségét is tudjuk biztosítani, amely már hasonlóan jó érzést és biztonságot adhat a természetes fogakhoz hasonlóan. A gyógyulási időt követően – ami 4-6 hónap– felhelyezzük a véglegesen rögzített fogsort prémium minőségű fogakkal, vagy akár zirkónia – teljes kerámia – hidat is készíthetünk az implantátumokra!

Ön jó helyen jár, amennyiben Ön is egyetért azzal, hogy a kezelés sikerességéhez szükség van a jó tervezésre, egy precíz, sok tapasztalattal rendelkező implantológus szakemberre, valamint egy szintén jól képzett, protetikában jártas fogorvos kollégára, nem utolsó sorban pedig egy high-tech technikával felszerelt laboratóriumra. Ezek összessége biztosíthatja Önnek a GARANCIÁT IS!

–Nobel Biocare, SGS  implantátum anyagára: élethosszig tartó garancia

–Implantálásra: 1 év garancia

–Fogsorra: 1 év garancia

A garancia feltétele minden esetben a rendszeres kontroll, amelynek gyakorisága az elvégzett kezeléstől függően az orvos által előírt mértékű, valamint az egyéb garanciális feltételek betartása. Amennyiben Ön is érintett ebben a kérdésben, ne habozzon, jelentkezzen be most konzultációra, hogy mielőbb tájékozódhasson a rendszerről, annak előnyeiről és árainkról!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Az első konzultáció után általában két-három héten belül tudunk időpontot biztosítani a szájsebészeti –implantáció – beavatkozásra. Az implantálás utáni 1-2 munkanapon belül a laboratóriumunkban átalakítjuk az Ön meglévő fogsorát, amely rögzíthető lesz csavarokkal és a gyógyulási idő alatt használható, vagy egy teljesen új fogsort kap erre az időre, amelyet szintén 1-2 napon belül biztosítunk Önnek. A kezelés után kb. 10-12 nappal szükséges egy kontroll, varratszedés, fogsor tisztítás, majd gyógyulhat a páciens, konzultáción eldöntött 3-6 hónapig.

Az All-on-4-5-6 eljárást helyi érzéstelenítésben végezzük, tehát a beavatkozás fájdalommentes. A műtét után fájdalom, esetleg duzzanat jelentkezhet, ez egyén függő. Pácienseinket ellátjuk a szükséges információkkal, utókezeléssel és gyógyszerekkel.

A nehéz fizikai munka nem ajánlott 2-3 napig, de különben nincs különösebb tiltás.

Az All-on-4 rendszer pontos költségéről szívesen adunk tájékoztatást egy konzultáció keretében, amely magába foglalja a röntgenfelvétel elkészítését, valamint a szájsebészünkkel való megbeszélést. Amennyiben szükséges egy CT felvétel is, úgy azt egy közeli rendelőben készíttetjük el.

Szakképzett fogtechnikus kollégáink a modern technológia segítségével fogják elkészíteni fogsorát, hídját, amely mind színben, mind formában, mind anyagában, minőségében megfelelő lesz. Önnek pedig a próbák alkalmával is lehetősége lesz változtatásokat kérni, bizonyos kereteken belül!

Az All on 4-5-6 rendszerhez tökéletesen kialakított SGS, Nobel Biocare implantátumokkal és tartozékaival dolgozunk (vagy egyéb meglévő implantátumokkal, amelyek alkalmasak ilyen típusú fogpótlásra), hiszen a felhasznált termékeknek rendkívül fontos a minősége. Ezek a speciális menetekkel ellátott titán anyagból készült implantátumok beépülnek a szervezetbe.

Az idősebb betegek néha úgy gondolják, hogy a koruk miatt már nem készíttethetnek implantátumokra erősített fogpótlásokat, ez azonban nem így van, mert nem annyira az életkor meghatározó, sokkal inkább az egészségi állapot, de mindenek előtt a csontmennyiség.

KÉRJEN DÍJMENTES VISSZAHÍVÁST!

Adja meg nevét, és telefonszámát, munkatársaink 24 órán
belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Professzionális szájápolás fájdalommentesen, dental spa élmény!

Keresse új szolgáltatásunkat!