Pályázat

Pályázat

Kedvezményezett neve: Isis Dentál Bérbadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt: Gépbeszerzés megvalósítása a modern üzleti kihívásoknak való megfelelés jegyében az Isisi Dental Kft-nél

A szerződött támogatás összege:  20.498.604,-Ft

A támogatás mértéke: 69,49 %

A projekt tartalmának bemutatása: A fejlesztéssel a rendelő már meglévő gépi infrastruktúráját tudtuk magasabb színvonalúra fejleszteni. A meglévő humán erőforrás és infrastruktúra alakalmas volt a fejlett technika alkalmazására. A megvalósuló beruházás alkalmas a már meglévő higiéniai protokollok magasabb nívóra emelésére és az eszközök és berendezések sterilitásának biztosítására, a napjaink kórokozókkal történő harcában egy nagyobb biztonság kialakítására, valamint új szolgáltatások elindítására. Az új eszközökkel a tremelékenység és hatékonyság nagy mértékben fokozható, ezáltal üzleti eredményében a növekedés mérhető lesz.

A projekt befejezési dátuma: 2022.03.31.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02653

Kedvezményezett neve: IsisDentál Bérbeadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt: Versenyképesség növelése gépbeszerzés útján
A szerződött támogatás összege:  17 211 796 Ft
A támogatás mértéke (%-ban):  45%

A projekt tartalmának bemutatása:

Projektünk keretében innovatív gépek beszerzését valósítottuk meg, mely segítségével jelentősen modernizáltuk a fogtechnikai gépparkunkat. Legnagyobb előre lépést a CAD/CAM gépek beszerzése jelenti, mely révén bizonyos munkákat gyorsabban tudunk azonnal elvégezni. Precízebb eszközökkel fogunk tudni dolgozni, továbbá a jobb és gyorsabb gépekkel sokkal hatékonyabban tudjuk elvégezni a munkánkat. Célunk a folyamatos fejlődés és fejlesztés, melyhez jelen támogatás óriási segítséget és egyben verselőnyt is jelent számunkra.

A projekt befejezési dátuma:  2018.09.12.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-16-2017-00812

Kedvezményezett neve: IsisDentál Bérbeadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt: Az Isisdentál Kft versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén
Szerződött támogatás összege:  10.052.794,-Ft
A támogatás mértéke (%-ban):  50

A projekt tartalmának bemutatása: 

 A pályázat segítségével innovatív gépekkel bővíthettük vállalkozásunkat. A gépek beszerzésével egy új szolgáltatás jön létre, hiszen eddig nem rendelkeztünk ilyen kezelő készülékkel. Ezentúl komolyabb szájsebészeti eljárásokat is megcsinálhatunk, melyhez VDW Gold Reciproc System gép is óriási segítséget nyújt majd orvosaink számára. Eddig nem végzett tevékenységet fogunk tudni végezni pályázati támogatásunknak köszönhetően. Precízebb eszközökkel fogunk tudni dolgozni, továbbá jobb és gyorsabb gépekkel sokkal hatékonyabban tudjuk elvégezni a munkánkat. Célunk a folyamatos fejlődés és fejlesztés, melyhez jelen támogatás óriási segítséget és egyben verselőnyt is jelentene számunkra. Fejlesztésünk eredménye, hogy hatékonyabban tudjuk elvégezni munkánkat.

A projekt befejezési dátuma: 2018.09.17.
A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-1712017-00809

Professzionális szájápolás fájdalommentesen, dental spa élmény!

Keresse új szolgáltatásunkat!